Diensten

SchoonmaakonderhoudASD Multiservice schoonmaak & dienstverlening weet als geen ander hoe belangrijk schoonmaak is. Bijvoorbeeld omdat het een randvoorwaarde is voor een professionele en gastvrije uitstraling binnen uw bedrijf of woning.
En omdat een goede werkomgeving niet zonder kan. Zonder schoonmaak van kwaliteit voelen mensen zich niet prettig of welkom.
Een gezond klimaat binnen uw muren is dus heel belangrijk. Daar worden hoge eisen aan gesteld. ASD Multiservice gaat daarom grondig te werk voor een schone werkplek.

Opgeleid personeel

Wij werken op ieder object met vaste opgeleide interieurverzorgers, Deze zijn direct verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van alle schoonmaakwerkzaamheden. Kwaliteit
ASD Multiservice wil tevreden klanten. Daarom beloven wij kwaliteit en komen wij beloftes na. En die kwaliteit wordt geborgd in speciale programma’s en gemonitord in rapportages.
Daarbij worden objectieve normen gehanteerd, maar ook uw eigen ervaring telt mee. Gericht programma
Door een gericht werkprogramma te hanteren kunnen wij schoonmaak constant voldoen aan zowel de eisen als de wensen van ons opdrachtgevers.

Bijkomende voordelen met ‘ASD Multiservice’ als schoonmaakbedrijf binnen uw organisatie:

 • U hoeft niet meer naar de schoonmaak om te kijken. ASD Multiservice zal alles voor u regelen.
 • Vakantie en ziekte worden automatisch vervangen, maar ook inclusief het gehele opvolgingstraject… Allerlei werkgeversrisico’s hiermee in verband vervallen voor u!
 • Aanlevering van schoonmaakmateriaal en alle sanitaire benodigdheden is mogelijk en zal aangevuld c.q. geplaatst worden. Zo heeft u altijd voldoende toiletpapier, vloeibare zeep, papieren handdoeken, poetspapier en vulling voor uw luchtverfrissers in huis. Ook kunt u bij ons losse voorraden bestellen. Omdat wij grote partijen aankopen, kunnen we u een aantrekkelijke prijs garanderen. Uiteraard bezorgen we uw bestelling op locatie.

Glasbewassing

Uw bedrijfspand of woning is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van ASD Multiservice. Onze vakmensen verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Dankzij hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij in elk pand, groot of klein, de beglazing én de kozijnen efficiënt en effectief reinigen.
Verontreiniging door regenwater en buitenlucht vormen een voortdurende bedreiging van uw buitenbeglazing en uw kozijnen. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling én de kwaliteit van uw gebouw.
Vertrouw het regelmatige onderhoud van uw exterieur- en interieurbeglazing toe aan ASD Multiservice en uw pand blijft mooi en representatief.

Tuckerploe: Telescopisch wassen/ Osmose – Steelbewassing
Laddergebruik wordt steeds meer aan banden gelegd. Uiteraard willen onze opdrachtgevers, waaronder u, wél schone ramen houden. Daarnaast speelt Arbowetgeving en innovatie uiteraard ook in de ‘glazenwasserij’ een rol bij het vinden van de juiste en nieuwste technieken van glasbewassing en gevelonderhoud. Met een telescopisch glasbewassingssysteem kan ASD Multiservice vanaf de grond tot 15 meter werkhoogte streeploze schone ramen garanderen zonder hoogwerker, dus u bespaart fors op de kosten. Ook is het mogelijk het telescopisch wassysteem te combineren met een hoogwerker, waardoor er bijna geen plek onbereikbaar blijft voor onze glazenwassers.

Voordelen op een rijtje:

 • Werkhoogte tot 15 meter zonder inzet hoogwerker
 • Sneller, efficiënter, geen valgevaar (inspelend op de Arbo-wet)
 •  Optimale resultaten voor moeilijk bereikbaar glas
 • Vlek- en streepvrije opdroging, zelfs in direct zonlicht
 • Minimale beschadiging risico (van gevels, borders, beplantingen etc)
 •  Geen gebruik van schoonmaakmiddelen (Chemisch additief) door toepassing van “osmosewater” i.p.v. normaal leidingwater (= ontkalkt en vrij van metalen, bestanddelen e.d., d.m.v. membraanfilters). Dit water wordt met speciale apparatuur aangemaakt.
 • Het resultaat is dat op den duur een residu vrij glasoppervlak ontstaat waarop minder makkelijk atmosferische vervuiling hecht. De oorzaak hiervan valt te herleiden uit het oplossende vermogen van water

'Conventionele' glasbewassing... In de volksmond: 'emmer met spons'
Het komt bij sommige oppervlakken voor dat de ‘Osmose – steelbewassing’ niet gewenst of mogelijk is. Natuurlijk zullen deze gedeelten dan op de conventionele manier worden gewassen.

Plan van aanpak na gunning:
De werkzaamheden worden samen met aanvullende wensen omgevormd tot een werkschema, dat geautomatiseerd wordt aangemaakt. Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice zal bij aanvang ook een risico-inventarisatie van uw gebouw(en) maken. Hieruit blijken alle eventuele knelpunten en arbeidsrisico's die maar beter van tevoren opgelost kunnen worden als achteraf... De arbeidsinspectie ziet hier ook scherp op toe.

De vloer is een van de meest bevuilde onderdelen van een gebouw. Het wordt dagelijks intensief gebruikt. Het is dus heel belangrijk dat vloeroppervlakken goed worden gereinigd. Voor ieder oppervlak is een specifieke behandeling nodig. In het onderhouden van vloeren hebben wij een ruime ervaring. Vooral op het gebied van het strippen en conserveren van linoleum en marmoleum. Ook hebben wij de apparatuur om uw tapijt grondig te reinigen.

Gebruikte 'methodiek' door Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice 'Deepstrippen' c.q. 'Topstrippen'
De Linoleum vloer wordt alvorens hij verzegeld (in de was gezet) wordt, grondig gereinigd. Dit kan al naar gelang de situatie op 2 manieren.

 • 'Deepstrippen' betekent totale dieptereiniging en dus ook verwijdering van alle wasresten die nog aanwezig zijn. Deze methodiek gaat vaak samen met het zgn. conserveren.
 • 'Topstrippen' betekent dat de vervuiling wordt verwijderd, maar de (goede) onderlaag van een bestaande waslaag wordt gebruikt als ondergrond voor de nieuwe waslaag.

'Verzegeling'
Nadat één van bovenstaande stripmethoden is toegepast, wordt een (dubbele) waslaag aangebracht. Deze waslaag (verzegeling) bevat 'metaaldeeltjes' om de slijtvastheid te bevorderen.

gevelWeersinvloeden, vervuiling en de inwerking van verontreiniging en zuren in de buitenlucht en het regenwater vormen een continue bedreiging voor gevelmaterialen. Hetzelfde geldt voor vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels. ASD Multiservice brengt alle gevels en straatwerk, maar ook kunstobjecten en vrijstaande muurdelen weer in onberispelijke staat.

Door renovatie en polijsten wordt aangetaste en doffe beglazing weer als nieuw. Met geavanceerde technieken worden vuil, aanslag en ook graffiti grondig van uw gevel verwijderd. Ruwe of poreuze materialen worden geïmpregneerd of voorzien van een vuil- en vochtwerende coating. Uw gevel blijft hierdoor jaren langer mooi en representatief.

Heeft u ook last van spinnen aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand?

ASD Multiservice is gespecialiseerd in het bestrijden van deze ongemakken. Wij nevelen uw woning en/of bedrijfspand in met een milieuvriendelijk middel. Na de behandeling heeft u enkele maanden geen last meer van spinnen, webben en hun uitwerpselen. ASD Multiservice garandeert u dat uw pand minimaal 4 tot 6 maanden spin vrij zal zijn.

Wilt u meer weten hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie komt veel kijken. Het levert bovendien een hoop troep op. Als dit alles achter de rug is, begint het schoonmaken.

Ervaring in de bouw

ASD Multiservice is vertrouwd met het schoon opleveren van nieuwbouwprojecten voor vele gerenommeerde aannemers. Vaak moet bijvoorbeeld de schilder of installateur nog in het pand zijn, terwijl het ook schoon moet. Hier hebben wij veel ervaring mee.

Ook directie- en bouwketen op bouwlocaties kunnen onder handen worden genomen en een complete schoonmaakbeurt krijgen. Onze medewerkers zijn hiermee bekend en dragen dan ook zorg voor een soepel verloop en het tijdig op correcte wijze afronden van de schoonmaakwerkzaamheden.

Dit is een reinigingsmethode, waarbij met warm water onder gepaste druk gewerkt wordt. Deze methode is bedoeld om lichte vervuiling te verwijderen.

Hogedruk - ‘Heetwaterreiniging’ c.q. Hogedruk - ‘Chemische reiniging’

Deze methode wordt toegepast bij zwaardere vervuiling. Bij deze methode wordt het te reinigen oppervlak eventueel ingezet met een reinigingsproduct. Na een bepaalde inwerktijd wordt dan ‘gereinigd’ met warm tot heet water (120 °C.) onder gepaste tot hoge druk.

‘TORBO - Vochtstraaltechniek’

Bij zeer sterke vervuiling, waarbij eerder genoemde methodes geen gewenst resultaat zullen hebben, is er de mogelijkheid om het object te reinigen met de ‘TORBO - Vochtstraaltechniek’. ‘De hoeve’ is in het bezit van het zgn. TORBO Vochtstraalsysteem. Met het ‘Torbo Vochtstraalsysteem’ kan tot ‘zéér zacht’ worden gestraald waardoor er in verhouding haast geen beschadigingen zullen plaats vinden.

Diepte Reineging

Het schoonmaken van keukens vraagt om een gedegen en professionele werkwijze. Hygiëne is voor een verantwoorde maaltijdbereiding immers letterlijk van levensbelang!

ASD Multiservice is uw betrouwbare partner bij de volledige laagfrequente diepreiniging en desinfectie van professionele (instellings)keukens. Wij garanderen u een bijzonder intensief schoonmaakprogramma, dat voldoet aan de strengste eisen. Alle moeilijk bereikbare plekken worden met speciale machines en methodes volledig ontdaan van vet en vuil.