Even voorstellen

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice is een professionele dienstverleningsorganisatie, dat zich richt op schoonmaakonderhoud. Met een zeer uitgebreid diensten- en productenpakket hebben wij vele grote en kleinere organisaties als  klant. Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de specifieke wensen met behoeve tot schoonmaak- onderhoud in kaart gebracht. Die worden, eenmaal goed doorgesproken, door vaste medewerkers uitgevoerd. Wij streven ernaar dat onze mensen een grote betrokkenheid hebben met de opdrachtgever en de schoon te maken locatie. Want het gaat er ons om, dat we het u en de gebruikers van uw gebouw(en) naar de zin maken. Iets wat weer een positieve uitstraling geeft naar uw organisatie toe

Ervaren mensen voor een betrouwbare service

ASD Multiservice werkt uitsluitend met professionele, opgeleide en ervaren mensen. Zo kunt u ’s avonds uw bedrijf in schone handen achterlaten. Wij besteden speciale aandacht aan de communicatie tussen u en onze werknemers.

Schoonmaken op niveau

ASD Multiservice Schoonmaak & dienstverlening is een regionaal schoonmaakbedrijf en levert al meer dan 5 jaar haar schoonmaakdiensten in de regio Noord West Veluwe en Flevoland.

Met onze uitgebreide diensten en producten leveren wij schoonmaakwerk op maat. Een schone omgeving is belangrijk voor de gezondheid en fijn om in te werken.

ASD Multiservice is meer dan alleen schoonmaken. Persoonlijk advies, service, klanttevredenheid en kwaliteit staat bij ons hoog in 't vaandel. Wij behandelen ieder project met respect die u als klant verwacht.

Bij ASD Multiservice hoeft u zelf geen verstand te hebben van schoonmaken. Die vakkennis brengen wij graag in. We gaan op uw stoel zitten, beoordelen de gehele locatie, analyseren functie en gebruik, combineren dat met uw pakket van eisen en stellen aan de hand hiervan een doordacht schoonmaakplan op.

Met een enthousiast dienstverlenend team werken wij graag aan een stabiele langdurige relatie. Door onze persoonlijke benadering worden de werkzaamheden aan uw wensen aangepast. Door onze medewerkers zorgvuldig te selecteren en op een juiste wijze in te zetten wordt de gezondheid van onze medewerkers en de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd.

Door onze communicatielijnen kort te houden is een flexibele inzet eenvoudig te realiseren en worden afspraken zorgvuldig nagekomen.

Wilt u ook kunnen genieten van een schone locatie? Zonder zich zorgen te hoeven maken over kwaliteit en continuïteit? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Bel 0341-795244 of vraag online een vrijblijvend advies of offerte aan.